点一下

YOU CALLED, LITTLE SHAMAN!

Thrall: Great spirits...plz...speak to me. Show me what I must do.
Ragnaros: YOU CALLED, LITTLE SHAMAN. AND THE FIRELORD, HAS ANSWERED. YOU AND YOUR KIND HAD THOUGHT--
Thrall: EHH! Wrong number.
萨尔:伟大的精神... ​​PLZ ...我说话。告诉我什么我必须做的。
拉格纳罗斯:你叫,小巫师。AND的火焰领主,已经回答了。您和您的形式原以为 -
萨尔:EHH!打错了。

这是Google翻译品

Yes? Darkness, hey, what's up? The Demon Hunter left you a message? No I don't have his number.

头目说的是恐惧魔王的恶搞

是的 黑暗之王 怎样? 恶魔猎手什么什么什么什么什么的。。 我不知道他的电话号码

我也不知道。

Darkness called, ... but I was on the phone, so I missed him. I tried to *69 Darkness, but his machine picked up. I yelled: "Pick up the phone Darkness", but he ignored me. Darkness must have been screening his calls.

i'll call u later

引用第5楼绝影之姿于2011-06-19 20:46发表的  :
Darkness called, ... but I was on the phone, so I missed him. I tried to *69 Darkness, but his machine picked up. I yelled: "Pick up the phone Darkness", but he ignored me. Darkness must have been screening his calls.
啊。

我是坐骑,是曹操大人的!不是骑坐!是坐骑!

我叫绝影,绝无影,无影,不不不,是绝影。

看看我优美的身姿,看看我健康的肤色,黑。所以我又叫做黑影,你们可以叫我小黑。

说了好多废话,接下来做个总结,我叫绝影,是曹操的坐骑,身体健康,爱运动…

..
引用第7楼jpg于2011-06-19 20:55发表的  :

啊。

我是坐骑,是曹操大人的!不是骑坐!是坐骑!

.......
。。。。

碉堡了!

的确。。

咔——

神马呀

喉咙 你怎么还不给它差评

Tree say: The Tree of the World, The Seventh is the World, but Tree only Six. So Tree is dead, same, God while dead,  Seventh at uncertain Hope. I feel the World is death, and Fate is lose. Rest in peace, MORTAL...

曈曈来PTR玩吧!!
世界将会屈服,为了头目!

Nozdormu: Mortal, starting from just, you wasted my 1 second, and now, You wasted my 1 second again, So you can die must!
Malygos: Mortal? Mortal is you, you mother, you father, and you family all the Mortal.
Nozdormu: Idiot Malygos...
Malygos: Idiot? You talk me the idiot? Idiot is you, you mother, you father, and you family all the Idiot. My service area can not receive signals, So I plundered other person CALL, seem name is Arthas, a Idiot Mortal. Idiot Mortal Nozdormu!!!
(You dial the CALL is not on the server)
Malygos: SHIT! IDIOT MORTAL NOZDORMU!!! you, is you, GO AWAY!!!!! SHITTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!

回 13楼(绝影之姿) 的帖子

给他!给他!

回 12楼(猥琐圣堂武士) 的帖子

叫我干嘛- -!

你们打电话来,小萨满!
萨尔:伟大的心灵…请…和我说话。告诉我我必须要做的事情。
Ragnaros:你叫,小的萨满。和火焰之王,有回答。你和你的类原以为——
萨尔:EHH !打错电话了。
是吗?黑暗,嘿,怎么了?恶魔猎手给你留言了吗?不,我没有他的电话号码。
黑暗召唤我,……但我在打电话,所以我错过了。我试着回拨给他,但只听到录音留言。我喊道:“拿起电话呀,黑暗之王”,但是他不理我。黑暗之王一定是他的电话。
我稍后会打电话给你
树说:树下的世界,第七日是世界,但树只有六岁。所以,同样的,树是死而死,神七在渺茫的希望。我感觉这个世界是“死亡”,与命运是输。安息吧,人类…
从Nozdormu:人类,只是,你浪费我的1秒,而现在,你浪费了我的1秒了,所以你会死掉的必备!
玛里苟斯:人类吗?人类是你,你的母亲,你的父亲,你的家人所有的凡人。
Nozdormu:笨蛋马力苟斯…
玛里苟斯:白痴吗?”你说服我白痴吗?傻瓜是你,你的母亲,你的父亲,你的家人所有的白痴。我不能接收信号的服务范围,所以我抢夺其他人称,好像叫阿尔萨斯,傻瓜凡人。凡人Nozdormu白痴! ! !
(你拨的电话并不在服务器)
玛里苟斯:该死!凡人NOZDORMU白痴! ! !你,是你,走开! ! ! ! !SHITTTTTTTTTTTT ! ! ! ! ! ! ! ! !

回 1楼(·) 的帖子

翻译机啊